Voor Belgische Napoleon Casino Games

Tweede succesvolle Double Your Luck-campagne

Het doel van klant Napoleon? De campagnes van de Napoleon-speelhallen naar een hoger niveau tillen én terugkerende bezoekers. Het succes van de vorige campagne gaf ons vleugels om de tweede Double Your Luck-activatie opnieuw op originele wijze neer te zetten.

Ingredients Websites, Branding, Creatief concept, Marketingconcept, Video productie
Ingredients Websites, Branding, Creatief concept, Marketingconcept, Video productie
Jaar 2020

Zelfde insteek, zelfde gezicht

Net zoals in de eerste editie van de landelijke Double Your Luck-campagne draait deze sequel om terugkerende bezoeken. Maar het was geen copy-paste klus. Zowel het bijbehorende spel als de gekozen kanalen en opbouw van de campagne wijken af van de eerste editie. Deze ‘Double Your Luck’-campagne kreeg een western tintje: voor de campagnevideo en -beelden waanden we ons op de set van een westernfilm. 

Oog voor detail

Die filmproductie werd mede mogelijk gemaakt door een grote crew van outlaws en sheriffs. Leuk detail? De muziek van de eerste activatie werd in een Wild Wild West-jasje gestoken. Samen leverde we de krachtige boodschap af die je aanspoort om vliegensvlug één van de speelhallen van Napoleon te bezoeken. 

Behind the scenes

Simpel vs. complex

De wet- en regelgeving omtrent kansspelen zijn in België net zo complex als de wetgeving in Nederland – maar dat zie je aan de voorkant van deze campagne niet terug. De opzet van het spel is supersimpel: de bezoeker raadt bij een bezoek aan een speelhal in de actieperiode het gewicht van een zak geld en ontdekt tijdens één van de twee finales of ze winnaar zijn. We bouwden een landing page en ontwierpen vouchers, posters, flyers, buitenreclame, vloerstickers, ceiling drops, cheques, wedstrijdbekers en pre-roll advertising voor YouTube. 

Wij zijn al aan het nadenken over de volgende campagne: waar speelt die zich af? 

5491

Share