VBDCK

There is something brewing in the state of Belgium

Samen met onze vrienden Zware Jongens zijn wij aan de slag gegaan voor VBDCK. Een uit het as herrezen bierbrouwerij in België. Tijd om een oude brouwerij terug te brengen naar haar glorietijd met zeer smakelijk KEREL bier. België en de wereld gaan kennis maken met VBDCK.

 

Ingredients Websites, Webshop
Ingredients Websites, Webshop
Jaar 2017
web https://www.vbdck.be

Een mond vol. Het begon met Verbeeck — Back, een onafhankelijk brouwerij in het noorden van België, Tielrode. Ergens vlakbij Antwerpen. Ontstaan aan het einde van de 19de eeuw. We hebben het dus over échte historie. De brouwerij is al sinds het begin van de familie, geen monniken en geen grote brouwerijen konden tussen de familieband komen. De brouwerij is overgegaan van vader op zoon, de zoon werd zelf vader en gaf het door enzovoorts enzovoorts.

Maar eh… waar komt De Cock dan vandaan? In 1966 is de brouwerij een beetje in slaap gesukkeld. Pauze. Tot in 2015. Toen wilde De Cock zich er inmengen. Zij sloten zich aan en VBDCK werd sterker dan ooit.

VBDCK is uitgebouwd tot een compleet pakket. Een bouwerij, proeverij, hotel én een familiebedrijf. Met de statement “Untouched by Monks” laten ze zien dat ze anders zijn dan anderen. Lef. Zeker gezien ze zich hebben gesetteld naast een kerk. 

3618
3624

Online presence

Om VBDCK online ook wat ruggengraat te geven, hebben wij een experience website gebouwd met een daarbij behorende webshop. Geïntegreerd in elkaar. Of je nou bier wilt bestellen, samen met de meesterbrouwers de trucs van het vak wilt leren, een toffe tour in de brouwerij of een life-time paspoort wilt kopen. Het is allemaal via de website te regelen. De betaling is een fluitje van een cent, je kunt online betalen met BanContact/Mister Cash, Ideal, Mastercard en Visa.

3622

Overal gemakkelijk betalen

Met de door ons gecreëerde webshop als backbone voor hun e-commerce organisatie, zochten ze naar een oplossing op locatie. Bier moet uiteraard ook bij de brouwerij te koop zijn of op een beurs of een pop-up shop. Het systeem moet dus overal inzetbaar zijn. Onze oplossing? Een portable kassa (iPad), voorzien van een bluetooth scanner en een bonprinter. Je bon kan geprint worden maar ook verstuurd worden via een mailtje. Een volwaardige kassa én webshop.

 

3629

Stout, Saison, Pale Ale, Ipa… keuzestress

Jij, als bourgondisch fijnproever wilt natuurlijk proeven. Dus waarom zou je direct een kratje moeten kopen om één biertje te proeven? Zonde. Dat is wat wij ook dachten. Je kunt dus je eigen kratje vullen met de biertjes die jij wilt. Zo kan je de hele krat vullen met verschillende biertjes. Hoor ik je denken “Top, die heb ik allemaal niet op Untappd.” Bestel dan gauw wat biertjes om nieuwe badges te verdienen. Onze collega Bas heeft inmiddels al 837 unieke biertjes gedronken, dus kleine kans dat je die nog inhaalt.

 

We believe in loyalty above everything. It’s all or nothing with us.

 

Loyaliteit wordt beloond

Zot! Je krijgt 35% korting op KEREL bier, de rest van je leven. Het paspoort is aan te schaffen in de webshop en kan zowel online als offline gebruikt worden. Scan je paspoort in de winkel in Tielrode en ontvang je korting of bestel online en zie direct de korting. Met dit pareltje wordt je lid van de familie en krijg je exclusieve uitnodigen, kortingen en een voorkeursbehandeling op je ballonvaart.

Echte meerwaarde
Door dit slimme paspoortsysteem bouwt VBDCK een referral programma en bouwen ze in rap tempo een klantenbestand op. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan even contact met ons.

3620

Wat hebben we bereikt?

  • VBDCK online gelanceerd met een website én webshop
  • Portable kassa incl. boekingsmodule
  • Door middel van loyaliteit een referral programma opgezet
3627

Share