Stichting Oosterpoort

Twee samenwerkende organisaties, één uitstraling naar buiten

Voor Stichting Oosterpoort hebben we vier websites gemaakt, elk voor een andere pijler binnen de stichting.

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Creatief concept, Video productie
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Creatief concept, Video productie
Jaar 2017
web http://www.oosterpoortoosterwijs.nl

Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp, ze bieden ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Zij werken daarvoor ook samen met special onderwijs wat ongebracht is bij De Sterrenkijker (basisonderwijs) en De Sonnewijser (voortgezet onderwijs). Deze samenwerking zorgt ervoor dat hulp geboden kan worden op én buiten schooltijd, natuurlijk alleen als dit nodig is. Iemand hoeft daarom maar één keer zijn verhaal te doen.

Binnen dit traject zijn we gestart met het bepalen van de stakeholders voor elke website en hun customer journey. Voor wie maken we de websites nu eigenlijk en wat zoeken zij daar? Aan de hand van deze antwoorden konden we de rest van het traject doorlopen. Na het interactie ontwerp hebben we diverse templates met elkaar bepaald, welke voor alle websites gebruikt zijn. Op deze manier is er veel herkenning tussen de websites, wat het gevoel van de samenwerking versterkt.

Het resultaat zijn vier websites van één stichting die met hun eigen uitstraling en content het beste hun doelgroep kunnen helpen.

Websites Webdesign mobiele website

Share