Oldtimer, youngtimer én sportwagen verzekering

Voor de liefhebber

Het benzine in je bloed. Mark noemen we dé petrolhead van VLC & Partners. Hij weet alles van bijzondere auto’s en is een liefhebber pur sang. Zodra hij met iemand praat over speciale auto’s, dan heeft hij direct een klik. Bouwjaren, type nummers, eigenaardigheden. You name it en Mark weet het. 

 

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp
Jaar 2019
web https://www.oldtimer-verzekering.nl/

Een exclusieve auto verzekeren doe je niet zomaar. Bij veel verzekeringen kom je van een koude kermis thuis. Verzekeraars kijken naar de dagwaarde van de auto én niet naar bijzonderheid of verzamelwaarde. Mark Reus wel. De verzekering wordt gebaseerd op de taxatiewaarde van de auto. Of het nu gaat om een oldtimer, young-timer of een sportwagen. Bij Mark weet je dat je goed verzekerd bent. 

5591
5595

Voor de liefhebber die houd van kwaliteit

Exclusieve auto’s, vragen om een high-end, luxueuze en verfijnde uitstraling. Zoals iedere liefhebber kan beamen, the attention is in the detail. Zo ook met de nieuwe uitstraling voor Young-timer, Oldtimer én sportwagen verzekering. Drie merken onder het dak van VLC & Partners. Hoe verbindt je 3 merken aan elkaar? Wij zorgden voor één herkenbaar symbool. 

Om het logo richting de autobranche te bewegen, hebben we goed gekeken naar automerken. Noem maar eens 5 automerken op en je zult zien dat er geen merken zijn die de naam expliciet gebruiken. Het draait altijd om het symbool, dat zorgt voor herkenbaarheid. 

 

5579
5580
5581
5592
5582
5578

Het merk staat, en nu?

Het merk hebben we doorvertaald naar 3 websites, in eigen steunkleuren en gevoel. De steunkleuren komen voort uit de typische autokleuren voor het genre auto’s. Op de verschillende websites vind je specifieke informatie over de autoverzekering, een handig blog waarin je op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen én kun je de premie berekenen op basis van het bouwjaar, merk en taxatiewaarde.

5588
5587
5585
website
5586
5584

Share