Hall of Fame

Cultuurfabriek

Spoorzone in Tilburg. Een gebied dat bekend staat om zijn monumentale (industriële) gebouwen. Ideaal voor de cultuurfabriek Hall of Fame. Een creatief bolwerk met ruimte voor urban sports, experimenteren, talentontwikkeling en cultuur. Een concertzaal, foyer, oefenruimtes, danszalen én een waar indoor skatepark (Lady Bird), alles vertegenwoordigd op één locatie. 

 

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Webshop
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Webshop
Jaar 2019
web https://www.hall-fame.nl/

Waar komt Hall of Fame dan vandaan? Het begon met een groep jongeren die idealen hadden, zoals alle opstandige jongeren. De groep bestond uit skateboarders, muzikanten, dansers en kunstenaars. En ook zij hebben een plek nodig om te chillen, het gekraakte zwembad werd dan als snel the-place-to-be (2002). Na een aantal verhuizingen zitten ze nu op de Spoorzone. Hall of Fame is niet meer weg te denken uit Tilburg.

 

Iets nieuws...

Na 18 jaar verdient Hall of Fame een make-over die past bij haar status. En aangezien wij dit cultureel centrum een warm hart toedragen, hebben wij met beperkte financiële middelen een hele mooie nieuwe en vooral, slimme website neergezet. Hall of Fame kan nog jaren vooruit. 

5548
5542
5543
5544
5545
5546
website

Share