Greenhouse Talent

Bryan Adams

Everything we do, we do it for you... Vanuit bookings agency Greenhouse Talent kregen we een mooie opdracht: ontwikkel artwork voor de outdoorshow van Bryan Adams op Strijp-S in Eindhoven. Naast een verfrissende opzet van een oude rot in het vak, is het de uitdaging om te zorgen voor uitingen die dit evenement een boost geven.

Ingredients Grafisch ontwerp, Creatief concept
Ingredients Grafisch ontwerp, Creatief concept
Jaar 2017
web https://www.greenhousetalent.com/nl/faq/bryan-adams

Keywords die we meekregen waren vintage kleuren, het rauwe en industriële van Strijp-s, rock ’n roll, stijvol, helder ontwerp en eenvoud. Bryan Adams heeft persoonlijk een hand gehad in het ontwerp en de uiteindelijke goedkeuring van het artwork.

Onze uitingen werden direct opgepikt op social media, ook Bryan Adams postte het artwork uit enthousiasme ongevraagd vrijwel meteen. Het gevolg was een vliegende start van de aankondiging van dit event met duizenden enthousiaste reacties, en een fijne opsteker voor ons!

Naast het concept hebben we de uitingen voor online en offline communicatie, het social media design, abri’s en de complete signing op het festivalterrein en een megagrote parkeergarage banner van 9x10meter!

Onder het oog van ruim 10.000 mensen lieten Di-rect, K’s choice, Dan Owen en natuurlijk oer-ster Bryan Adams klinkende klanken verspreiden over het festivalterrein op Strijp-S.

- - - - - Instagram - Twitter - - - -

Share