Energiek werk voor nieuw jongerenmerk JumpScool 

Actievloggers Boaz & Dante fungeren als boegbeeld voor campagne

Lights, camera and… JUMP. Voor de lancering van JumpScool – Powered by Jumperz – maakte The Cre8ion.Lab branding en visueel werk dat bruist van de energie. De campagne bestond o.a. uit een samenwerking met influencers en trampolinehelden Boaz en Dante.

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Creatief concept, Fotografie, Video productie, Print campagnes, Communicatie strategie
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Creatief concept, Fotografie, Video productie, Print campagnes, Communicatie strategie
Jaar 2019
web http://jumpscool.com

We leverden creatief werk dat, al snel een schot in de roos was dankzij creatie-helden Roy, Jean-Philippe, Joseph en Jorg. Naast het opstellen van de brand guidelines, gaven we vorm aan een scala van uitingen waaronder posters, flyers, Instagram templates, lesboekje, JumpScool t-shirt en advertising video’s. 

 

4361

Locatie shoot video’s en fotografie 

Eén van Nederlands’ grootste Trampoline parken ging zelfs één dag dicht om campagnebeelden te schieten: dat betekent dat we onder het gepassioneerde oog van filmmakers Joseph, Gijs en Tommy social advertising video’s hebben geschoten met actievloggers Boaz en Dante. Op één dag kreeg de crew het voor elkaar om 12 trick video’s, 2 extra compilatie video’s en 5 campagnebeelden te creëren.

4351
Slide
4365
4364
4363
4360
4359
4358

Onepager

De strakke onepager kwam ook uit de koker van Cre8ion en bevat naast algemene informatie over het lespakket ook een storelocator via Google Maps API met alle locaties waar JumpScool wordt aangeboden. Uiteraard responsive, met nadruk op mobile.

 

Kortom, een vliegende start met een crossmediale campagne om een nieuw merk in de markt te zetten. Van website tot actieve campagnebeelden kwamen uit onze koker. Succes, JumpScool! 

4350
4353
4352
4354

Share