Boogiedown

Hip Hop Flavoured Festival

Ieder jaar kunnen hiphopfanaten hun hiphophart ophalen bij het jaarlijkse Boogiedown festival. Dit evenement is langzaam maar zeker aan het uitgroeien tot hét hiphopfestival van Nederland. Bezoekers kunnen in het centrum van Breda genieten van nationale en internationale hiphopoptredens. Naast de muziek wordt er ook veel aandacht besteed aan andere elementen van de hiphopcultuur zoals graffiti, skateboarden en breakdance.

Vanaf de tweede editie van het festival is The Cre8ion.Lab al betrokken in de visualisatie van het geheel. Waar het kleinschalig begon is dit nu uitgebreid tot een landelijke campagne welke zowel via online als offline kanalen wordt uitgerold. Dit jaar zal op 25 augustus de vijfde editie plaatsvinden. Reden genoeg om Boogiedown in een nieuw jasje te steken qua website en campagnemateriaal. Daarnaast verzorgt The Cre8ion.Lab verschillende elementen ten behoeve van de productie van het terrein. We mengen ons in de optimale terreinindeling en visualisatie. De gehele uitrol van de marketing en promotie nemen we voor onze rekening. E.e.a. natuurlijk in nauwe samenwerking met de organisatoren van het festival.
 
Van hiphopfestival Boogiedown Breda kregen we een big shout out vanwege het freshe design dat we voor hun maakten. “Die shit is supadupadope toch”, aldus de hiphoppers. Daar zijn we blij mee. Ieder jaar wordt dit hiphopfestijn beter en grootser en komt het met de beste en lekkerste artiesten. Wat ons betreft past de nieuwe, chocoladezoete vormgeving dus bij de professionele weg die het festival is ingeslagen. Rest ons te zeggen: Check out Boogiedown!

Poster Fresku Foto Typhoon Akua Naru Foto EPMD Website Boogiedown Festival Artwork Boogiedown Festival 2012
4003

Share